Уроки медіаграматності

2022-02-18

Сьогодні кожен із нас сам собі журналіст та контент-мейкер – ми створюємо дописи у соцмережах, охоче постимо відео чи фотографії. Але чи все ми робимо правильно? Не факт! Та тут на допомогу прийде медіаграмотність.

Надзвичайно важливо формувати медіасвідомість, адже ми маємо не лише читати чи створювати контент, а й аналізувати змішану інформацію (відео, фото, текст тощо). Безперечно, медіапростір впливає на нас – ми можемо регулювати потік інформації, або ж змирися з ним та сприймати все, як даність. Медіаосвіта дозволить розвивати інформованих, вдумливих та активних громадян демократичного суспільства.

На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 10 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди сидять та люди стоятьНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 10 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні

Кiлькiсть переглядiв: 19