• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс рефератів на атомну тематику серед старшокласників

Конкурс рефератів на атомну тематику серед старшокласників

2021-12-20

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

8 грудня в інформаційному центрі РАЕС «Полісся» відбувся захист учнівських робіт у межах конкурсу рефератів імені В.О. Коровкіна на тему «Актуальність та перспективи атомної енергетики».
Учасниками заходу стали дев’ятеро учнів 9-11 класів закладів освіти міста Вараш і населених пунктів зони спостереження Рівненської АЕС, яких було допущено до захисту робіт перед конкурсною комісією.
Конкурс рефератів на атомну тематику серед старшокласників – традиційний захід, який уже декілька років поспіль організовує і проводить управління інформації та зв’язків з громадськістю (УІтаЗГ) РАЕС спільно з представниками Організації молоді ППО РАЕС, ГО «Українське ядерне товариство» (УкрЯТ), вчителями гімназій та ліцеїв. Цьогоріч конкурс оновив і розширив свою назву.
У підсумку конкурсу рефератів третє місце посіла Анастасія Ткачук, учениця 10 класу нашого ліцею, вчитель Світлана Ліщук, («Перспективи впровадження модульних реакторів малої потужності в Україні»).
Переможниця і її наставник отримали грошові винагороди і пам’ятні подарунки.На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні

Кiлькiсть переглядiв: 30