Акції «16 днів проти насильства»

2021-12-01

У рамках Акції «16 днів проти насильства» та Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом 1 грудня у ліцеї пройшла соціальна акція «Червона стрічка». Учні та педагоги закладу прикріпили червоні стрічки до свого одягу як символ боротьби з глобальною всесвітньою епідемією. Червона стрічка – символ підтримки інфікованих людей. Вона означає: «Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї».
Практичним психологом Олесею Макарчук з учнями 5-7 класів проведені практичні заняття " ВІЛ/ СНІД: це повинен знати кожний". Соціальний педагог Валентина Книш провела заняття з елементами тренінгу "Не дай СНІДу шанс".

Психологічною службою також розроблено буклети та висвітлено інформацію "Захисти себе від СНІДу".

На зображенні може бути: 14 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 12 людей, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людиниНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, екран та текст «6- IPVC що означае_»На зображенні може бути: 11 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, дитина та стоїтьНа зображенні може бути: особа та дитинаНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 13 людей та люди стоять

Кiлькiсть переглядiв: 58